Skottland

View listings

skottland.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Skottland

Fastighet till salu i Skottland

Den skotska fastighetsmarknaden har hjälpts av en brittisk ekonomi som utför lite bättre än förväntat och med mycket låga räntor.

I Edinburgh är bostadsmarknaden mycket stark. I Glasgow egendom till salu marknaden har utan tvekan förbättrats, som effekterna av Edinburgh har ripplat utåt.

Fastigheter till salu i Skottland är mycket konstiga och bisarra: några fastighetsmäklare lyckades sälja en liten Ross, en stuga till ett mycket lågt pris och Chesterhill Castle betalade ett pris tre gånger större.

Glasgowmarknaden är mycket dynamisk och en lagerbrist ökar priserna, med flera erbjudanden vanliga i de mest populära områdena i Glasgow, inklusive West End och rika förorter som Giffnock, Bearsden och Newton Mearns.

I slutet av 2017 var det genomsnittliga försäljningspriset cirka 125 000 pund, en ökning med 4,8% jämfört med 2016.

De flesta köpare från utsidan som vill köpa fastigheter till salu i Skottland är inhemska skott och de vill återvända hem efter att ha arbetat i USA, Europa eller Mellanöstern. Andra utländska inköpare inkluderar amerikaner och européer.

Europas köpare, särskilt de från Skandinavien, lockas av sportfastigheter till salu i Skottland eftersom landet erbjuder tusentals hektar för skytte, jakt och fiske.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 26683

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Skottland, Glasgow, Glasgow, airport

228,557.13SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

13 m²
HOMESFORYOU ger dig med parkering i omedelbar närhet till en stor flygplats, och fordonsindustrin. ANDRA FÖRSÄLJNINGS BÖRJAN AV BIL PARK 3. Med ett r...
Cod. 18384

Försäljning Övrigt (Bostäder), Skottland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

1,428,482.03SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

68 m²
Detta är en önskvärd nyrenoverat 2-bäddsrum + Lounge lägenhet i hjärtat av centrum i Dundee, fullt möblerade & Gas Central Uppvärmd, perfekt för inves...
Karta, prisutveckling och statistik
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB